KoningSport Pilot

Welkom en leuk dat je mee doet met de Koning Sport Pilot! Veel plezier...

Beste deelnemers,

Wij zijn bijzonder blij dat de vorige beheerder van de FC 's-Gravenzande Poule eindelijk met pensioen is gestuurd. Desondanks hebben we aan QM een hoop te danken. Wat begon als een kleinschalige poule is in een aantal jaar uitgegroeid tot een volwassen poule met ruim 150 deelnemers. Het is tijd voor de volgende stap.

Het is tijd voor iets nieuws, mooiers en snellers. Iets waarbij direct te zien is of je het bij het rechte eind hebt of hopeloos faalt. Iets waarbij je koninklijk eenvoudig de standen kan inzien via je desktop, mobiel of tablet, maar waar gelukkig nog steeds ruimte is voor een leuk verhaal over uitslagen, voorspellingen en scores; Koning Sport.

Koning Sport vraagt aan jou de medewerking voor de Koning Sport Pilot. De komende 6 weken willen we in deze Pilot flink gaan testen, want ook een Koning maakt schoonheidsfoutjes. Deze willen we er graag uithalen en horen graag jullie feedback. In de zomerstop kunnen de lakeien dan aan het werk worden gezet zodat het komende seizoen een nieuwe frisse Koning Sport FC 's-Gravenzande poule kan worden gestart. 

We hopen zo nog meer mensen deel uit te laten maken van de poule en zoveel mogelijk mensen binnen de club met elkaar te verbinden. We hebben de hoop dat Koning Sport dit in de toekomst voor meer poule organisatoren en deelnemers kan betekenen. Een platform dat het makkelijk maakt om een poule te organiseren en alle vrijheid geeft om wedstrijden, niveaus en sporten volledig naar eigen wens te bepalen en combineren zonder teveel tijdrovende administratie. De tijd zal leren welke weg de Koning in gaat slaan en waar mensen hun troon opeisen op de werkvloer, club, kleedkamer of kantine. 

Dan toch een laatste woord van QM. Hij wil jullie bedanken voor al die leuke jaren. Voor jullie inzet om er echt wat van te maken. Voor alle leuke reacties en berichtjes. Voor alle klachten dat het weer een te moeilijke ronde was. Voor al het gejuich of gescheld op de ster. Voor alles wat hij zelf door dit spelletje heeft meegemaakt. Zoals de ontmoeting met Johan Cruijff bijvoorbeeld. Maar bovenal voor iedereen die hij heeft ontmoet door dit leuke simpele spelletje. Bedankt. Op naar een nieuwe avontuur met Koning Sport...

Groetjes P. Poule

Totaal aantal rondes: 5

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Yoram Westhoff 33
Silver Trophy Ron van Vliet 31.5
Bronze Trophy Julian Krul 29.5
4 Ricardo Looije 29
5 Gerrike van Geest 27
6 Johan van Staalduinen 27
7 Mark haaring 26
8 Björn Spaans 26
9 Jeffrey van der Maarel 26
10 Yuri Westhoff 25.5
11 Ruben de Groot 25.5
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met KoningSport Pilot? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.