WK Poule 2018

Koning Sport is een uniek en nieuw concept en maakt het mogelijk om geautomatiseerd een WK poule te organiseren en een sportieve strijd te laten losbarsten binnen jouw bedrijf of vriendengroep. Wil je liever gratis meedoen aan de openbare poule. Schrijf je dan hier in.

De WK poule 2018

De WK poule bestaat uit 7 rondes van poulefase tot aan de finale. Deelnemen is super simpel. Elke ronde ontvangt elke deelnemer een voor hem of haar unieke link om voorspellingen door te geven. Invullen via mobiel, tablet als desktop is slechts één druk op de knop! 

 

Waarom een WK poule via Koning Sport?

  • Een sportieve strijd binnen jouw bedrijf of club
  • Volledig geautomatiseerd beheer door Koning Sport
  • Deelname aan de WK poule 2018 is super eenvoudig, snel en leuk
  • Het hele toernooi invloed op jouw voorspellingen

Kosten en Crownfunding

Vanaf € 99 euro heb je al een WK poule tot 20 deelnemers. Per extra deelnemer € 5. Meer dan 100 deelnemers? Laat het ons weten dan bieden we een maatwerk oplossing.

Koning Sport is ontstaan in de sportkantine en bedacht door Danny, Rens en Dave en geeft de mogelijkheid om poules te spelen ongeacht het type sport of niveau, zonder omslachtige handmatige administratie. 

Om het platform naar een volgend niveau te tillen zijn Koninklijke Florijnen nodig. Met het verzorgen van de WK poules hopen we een leuke en sportieve strijd te laten losbarsten en deze volgende stap te kunnen zetten.

Aanmelden, WK demo poule of vragen

Aanmelden voor een WK Poule, een demo poule, vragen of meer achtergrond over de algemene voorwaarden. Laat het de koning weten via het contactformulier of stuur een mail naar info@koningsport.nl