WK Poule Vrouwen 2019

Koning Sport is een uniek en nieuw concept en maakt het mogelijk om geautomatiseerd een WK poule te organiseren tijden het WK Vrouwen 2019 in Frankrijk. Laat een sportieve strijd losbarsten binnen jouw bedrijf of vriendengroep en steun de Oranjeleeuwinnen!

De WK poule 

De WK poule bestaat uit 7 rondes van poulefase tot aan de finale. Deelnemen is super simpel. Elke ronde ontvangt elke deelnemer een voor hem of haar unieke link om voorspellingen door te geven. Invullen via mobiel, tablet als desktop is slechts één druk op de knop! 

 

Waarom een WK poule via Koning Sport?

  • Een sportieve strijd binnen jouw vriendengroep, bedrijf of club
  • Volledig geautomatiseerd beheer door Koning Sport
  • Deelname aan de WK poule is super eenvoudig, snel en leuk
  • Het hele toernooi invloed op jouw voorspellingen

Kosten WK Poule

Vanaf € 99 euro heb je al een WK poule tot 20 deelnemers. Per extra deelnemer € 5. Meer dan 100 deelnemers? Laat het ons weten dan bieden we een maatwerk oplossing.

Koning Sport is ontstaan in de sportkantine en geeft de mogelijkheid om poules te spelen ongeacht het type sport of niveau, zonder omslachtige handmatige administratie. Interesse in een EK poule? Start nu jouw EK Poule.

Aanmelden, WK demo poule of vragen

Aanmelden voor een WK Poule, een demo poule, vragen of meer achtergrond over de algemene voorwaarden. Laat het de koning weten via het contactformulier of stuur een mail naar info@koningsport.nl