Over Koning Sport

Het organiseren van poules en het deelnemen is hartstikke leuk en aantoonbaar verbindend, maar helaas veelal tijdrovend en frustrerend voor de organisator door de vele handmatige administratie. Bestaande oplossingen zijn vaak gericht op de bekende teams en sporten, maar wat nou als je sporten wilt combineren of je eigen club of toernooi centraal wilt stellen?

Oplossingen

Bestaande poule-oplossingen focussen zich veelal op de bekende sporten. Koning Sport is Koning van iedereen en geeft poule-organisatoren de vrijheid om poules geheel naar eigen inzicht in te richten. Maak een poule gericht op je favoriete sport, combineer sporten of kies wedstrijden van jouw eigen club. Koning Sport neemt vervolgens volledig geautomatiseerd de administratie uit handen. Bovendien kunnen deelnemers altijd voorspellingen invullen, speelrondes terugkijken en uitslagen en tussenstanden inzien binnen het Koning Sport Platform.

Motivatie

Koning Sport wil verbinden, ontlasten, interesseren en enthousiasmeren o.a. door;

  • mensen in of tussen verschillende sociale kringen met elkaar te verbinden middels sport
  • betrokkenheid creëren bij o.a. vereniging of bedrijf
  • meer aandacht en interesse genereren voor (breedte)sport
  • meer betrokkenheid creëren bij regionale clubs en sportwedstrijden
  • het beheer van een poule te automatiseren
  • deelname en beheer eenvoudig, snel en leuk te houden

De kracht van verbinden

Het concept Koning Sport is bedacht door Danny, Rens en Dave. Drie vrienden die met elkaar zijn opgegroeid of elkaar hebben leren kennen via de sport, daar nog altijd groot liefhebber van zijn en deelnemer of organisator van sportpoules binnen verschillende sociale kringen zijn geweest.

Koning Sport is ontwikkeld vanuit de ervaring dat het organiseren van poules op een leuke manier mensen met elkaar verbindt en het saamhorigheidsgevoel bevordert. Deze betrokkenheid zorgt dat mensen voelen dat ze onderdeel uitmaken van de club of het bedrijf.

Wil je zelf een poule aanmaken en volledige vrijheid hebben in de te kiezen sporten en jouw deelnemers op een leuke manier met elkaar je bedrijf of club verbinden? Neem contact op voor meer informatie of mogelijkheden.