Schouten Techniekgroep

Complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Al sinds 1945 realiseren we complete licht- en krachtinstallaties in de ruimste zin van het woord, van advies, ontwerp en installatie tot onderhoud en inspectie.

Elektrotechniek Den Haag 

Beveiligingstechniek


Of het nu gaat om brandveiligheid, inbraakbeveiliging, videobewaking of toegangscontrole, daadwerkelijke veiligheid is altijd maatwerk, dat begint bij een advies dat is afgestemd op uw situatie en risico. U kunt op ons vertrouwen als betrokken partner met een klantgerichte dienstverlening, hoogwaardige producten en gekwalificeerd personeel. 
Zo zijn wij:

CCV erkend brandbeveiligingsbedrijf voor het leveren, installeren en onderhouden van gecertificeerde brandmeldinstallaties; 
VEB erkend beveiligingsbedrijf, wij hanteren strenge kwaliteitseisen en kunnen geleverde alarminstallaties voorzien van een kwaliteitsdocument dat voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen.

Beveiligingstechniek

Klimaattechniek

Een goed klimaat is van groot belang voor een gezonde en prettige werk- en leefomgeving. Voor een advies, het ontwerp, aanleg en beheer van uw ventilatie-, verwarmings- en of koelinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres 
Klimaattechniek

Technische service en beheer


Bij het periodieke onderhoud kijkt de monteur niet alleen naar de techniek, maar ook naar de doelmatigheid van de installatie. Veranderingen aan uw gebouw, in het gebruik of de omgeving kunnen aanpassingen noodzakelijk maken. Zo nodig geven wij u een passend advies.

Technisch service, beheer en onderhoud