FC 's-Gravenzande Poule

(inschrijven kan onderaan de pagina!)

Welkom allemaal bij DÉ "Fc 's-Gravenzande Poule". Supertrots dat de FC Poule weer gestart is. De grootste poule van het Westland. Jaar negen alweer! Lees gauw verder...

Nogmaals welkom allemaal. We hebben er weer veel zin in dit jaar.

Voor de nieuwe onder ons zal ik dus even uitleggen wat de bedoeling is. We gaan met z'n allen uitmaken wie er het meest verstand heeft van ons geliefde spelletje 'voetbal'. Dat doen we door elke week wedstrijden te voorspellen. Elke week krijgen de deelnemers een mailtje met een link naar de wedstrijden die voorspeld moeten worden. Het is zo gebouwd dat je binnen 30 seconden klaar kan zijn. Hoeft niet natuurlijk. Want als je echt de Koning of Koningin van de club wilt worden, dan is het verstandig om er toch wat tijd in te steken. De spelregels zijn echt heel simpel. Klik op deze link om ze snel even te lezen. Maar het wijst zich vanzelf als je de ronde start. 

Start Poule 31 augustus

De poule gaat starten in het weekend van 31 augustus met ronde 1 en een bonusronde! 

De FC Poule zal lopen van 31 augustus tot en met het weekend van 21 december. Dan gaan we genieten van de winterstop. We starten dan weer in het weekend van 18 januari tot en met het weekend van 12 mei. Duidelijk toch?

Iedereen mag mee doen!

FC ‘s-Gravenzande en wij zouden het echt heel leuk vinden als we weer groter worden dan vorig seizoen. Nodig daarom iedereen (18+) uit om mee te doen. Collega's, teamgenoten, ooms, tantes, vaders, moeders, broers, zussen, sponsors en vrijwilligers. Iedereen mag meedoen. Laten we samen er weer een mooie strijd van maken dit seizoen. Hopelijk net zo spannend als vorig seizoen. Waar de beslissing letterlijk op de laatste dag viel. Mark van der Zalm won met 4,5 punt meer dan Bart Broos. Zou mooi zijn als er dit seizoen weer tot op de laatste dag gestreden wordt. Je strijdt namelijk niet alleen voor die mooie prijzen. Maar het aller belangrijkste is: Dat jij je het hele seizoen de Koning van de FC 's-Gravenzande mag noemen! Wie wil dat niet? Doe mee!

Bekende uitnodigen kan heel simpel. Gewoon deze pagina door sturen en dan kunnen ze onderaan de pagina aanmelden voor deze poule!

Tenslotte bieden we ruimte voor week en maandsponsoren. Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met een van de leden van de commissie commerciële zaken of een mail sturen naar sponsorzaken@fcsgravenzande.nl

Doe mee en wordt de nieuwe Koning van FC ’s-Gravenzande!

www.facebook.com/KoningSport

www.twitter.com/KoningSport

www.instagram.com/KoningSport

Totaal aantal rondes: 15

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Gerald Langenberg 98.5
Silver Trophy Pieter-Jan de Jonge 98
Bronze Trophy Yuri Westhoff 96.5
4 Thom Olsthoorn 96
5 Simone Elzinga 93.5
6 Bart Broos 88.5
7 Jerry 88.5
8 Glenn van der Meijs 88.5
9 Ben Klop 87.5
10 Mark van der Zalm 87.5
11 Frank Haaring 87.5
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met FC 's-Gravenzande Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Rens en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.