FC 's-Gravenzande Poule

Welkom allemaal bij DÉ "Fc 's-Gravenzande Poule". Supertrots dat de FC Poule weer gestart is. Dit jaar compleet vernieuwd! Lees gauw verder...

Nogmaals welkom allemaal. We hebben er veel zin in dit jaar. Veel meer zin dan in andere jaren. Als ik dan moest denken aan alle tijd die ik er weer kwijt aan zou zijn, dan stelde ik de start nog ff uit. Maar nu niet. Kon mij niet snel genoeg beginnen. 

Voor de nieuwe onder ons zal ik dus even uitleggen wat de bedoeling is. We gaan met z'n allen uitmaken wie er het meest verstand heeft van ons geliefde spelletje 'voetbal'. Dat doen we door elke week wedstrijden te voorspellen. Elke week krijgen de deelnemers een mailtje met een link naar de wedstrijden die voorspeld moeten worden. Het is zo gebouwd dat je binnen 30 seconden klaar kan zijn. Hoeft niet natuurlijk. Want als je echt de Koning of Koningin van de club wilt worden, dan is het verstandig om er toch wat tijd in te steken. De spelregels zijn echt heel simpel. Klik op deze link om ze snel even te lezen. Maar het wijst zich vanzelf als je de ronde start. 

Vorig seizoen had de FC Poule 150 deelnemers. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat we dit aantal dik gaan overtreffen. Dus wij dagen iedereen uit om je teamgenoten, vrijwilligers, trainers, familieleden, etc uit te nodigen om het de grootste poule te laten worden die de FC tot nu toe heeft gehad. Het platform van Koning Sport kan dat makkelijk aan. En hoe meer er mee doen, hoe trotser je mag zijn als je uiteindelijk de winnaar bent geworden.

Ken je iemand die graag mee wilt doen met deze poule? Stuur dan een mail naar info@koningsport.nl of ga naar het contactformulier via https://www.koningsport.nl/contact/item4 

We zijn inmiddels gestart en spelen dan elke week tot en met de laatste eredivisie ronde voor de winterstop. Daarna starten we weer vanaf de eerste wedstrijd na de winterstop tot de laatste wedstrijd van de Nederlandse competitie. 

Om mee te doen aan deze poule gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande jaren. Wil je toch graag weten wat deze voorwaarde zijn of heb je andere vragen? Loop dan even langs Danny Koning of mail hem via danny@koningsport.nl

Wij van Koning Sport willen graag iedereen heel veel plezier wensen met seizoen 7 van de FC 's-Gravenzande Poule! 

Groetjes Team Koning Sport

ps. Als laatste willen we jullie vragen om onze social media kanalen toe te voegen, te liken en te delen. Hier kunnen jullie ook het laatste nieuws en leuke foto's en video's op vinden.

www.facebook.com/KoningSport

www.twitter.com/KoningSport

www.instagram.com/KoningSport

Totaal aantal rondes: 34

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Niels Vonk x 201
Silver Trophy Bart Broos x 197.5
Bronze Trophy Ruben de Groot x 188
4 Mark Haaring x 180.5
5 Domingos Lopes de Brito x 179
6 Ron Voogd x 179
7 Glenn van der Meijs x 178.5
8 Roy Vermolen x 177.5
9 Rob van der Laar x 177
10 Mandy Zwijgers x 176.5
11 Marco de Zeeuw x 175.5
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met FC 's-Gravenzande Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.