Hilversum Hockey Poule

Hilversum H1 Poule 2019/2020

Beste, vrienden, familie en clubgenoten,

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de deelname aan onze TOTO. Wij hopen hiermee onze betrokkenheid bij de club te vergroten en jullie allen wat extra plezier geven door een spanningselement aan onze wedstrijden toe te voegen.

We hebben nog geen idee waar we staan ten opzichte van onze competitiegenoten, jullie wel? 

Ga de uitdaging aan en draag bij aan een topjaar voor Heren 1!

De poule opzet is hartstikke simpel; 

U vult per ronde uw voorspelling in, dit kan zijn winst, verlies, gelijkspel of ja/nee antwoorden op vragen als: wordt er deze wedstrijd een hattrick gescoord, valt er een gele kaart voor Hilversum?

Je bent verplicht om 1 "kroon" per ronde in te zetten, dit is een soort verdubbelaar, heb je het antwoord waar je de kroon op ingezet hebt goed? Dan is dit niet 1 maar 1,5 punt waard. Klopte je antwoord niet? Helaas dan gaan worden er 2 punten in mindering gebracht. Alle scores worden op zondag na de wedstrijd automatisch berekend en gepubliceerd, de nieuwe dagwinnaar en de leiders in het algemeen klassement komen dus direct online!

We spelen met een Gele en Witte trui klassement, jeugdleden van Hilversum en andere deelnemers onder de 18(die vooraf toestemming van hun ouders hebben gekregen om deel te mogen nemen) doen automatisch mee met het Witte trui klassement overige spelers doen alleen mee in het gele trui klassement. 

Totaal aantal rondes: 3

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Hilversum Hockey Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Viktor Boeren en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.