Koning Sport Eredivisie Poule

Beste voetbal liefhebbers,

Welkom bij de "Koning Sport Eredivisie Poule". Dit seizoen gaan wij met z'n allen de strijd aan om te bepalen wie de Koning of Koningin van de Nederlandse Eredivisie poule wordt! Voorspel zoveel mogelijk wedstrijden goed en dan word jij de Koning of Koningin van de "Koning Sport Eredivisie Poule!"

Deelname (18+) aan deze poule is gratis. Mee doen is echt super simpel. Vul rechts beneden het contactformulier in en je krijgt binnen 10 minuten de eerste ronde toegestuurd! (check je spam als je de mail niet ziet)

Let op! Om lekker in te komen en om zoveel mogelijk deelnemers aan te laten sluiten, spelen we de eerste 5 rondes om te oefenen. Punten zullen dan vervallen en gaan we vanaf ronde 6 voor de Kroon spelen!

Lees verder voor speluitleg...

PS! Binnenkort update ;)

Voorspellen is echt koninklijk eenvoudig. In vier stappen ben je klaar. Bekijk de afbeelding hieronder welke stappen er genomen moeten worden en klik hier voor de spelregels en puntentelling. Voorspellingen zijn aan te passen tot het moment dat de ronde sluit en de eerste wedstrijd die speelronde begint.

Totaal aantal rondes: 8

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Wesley van Vliet 33
Silver Trophy Michael 27.5
Bronze Trophy Mike Smits 26
4 Ron Voogd 23
5 Kevin van Gulik 20
6 Paul Aarts 19
7 Johnny Keizer 18.5
8 Marcel van Eekelen 18.5
9 De Meester 13
10 Tim van Limburg -1
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Koning Sport Eredivisie Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Koning Sport en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.