KS Premier League Poule

Beste voetbal liefhebbers,

Welkom bij de "Koning Sport Premier League Poule". Dit seizoen gaan wij met z'n allen de strijd aan om te bepalen wie de Koning of Koningin van de Engelse Premier League poule wordt! Voorspel zoveel mogelijk wedstrijden goed en dan word jij de Koning of Koningin van de "Koning Sport PremierLeague Poule!"

Deelname (18+) aan deze poule is gratis. Mee doen is echt super simpel. Vul rechts beneden het contactformulier in en je krijgt binnen 10 minuten de eerste ronde toegestuurd! (check je spam als je de mail niet ziet)

Let op! Om lekker in te komen en om zoveel mogelijk deelnemers aan te laten sluiten, spelen we de eerste 4 rondes om te oefenen. Punten zullen dan vervallen en gaan we vanaf ronde 5 voor de Kroon spelen!

Lees verder voor speluitleg...

PS! Binnenkort update ;)

Voorspellen is echt koninklijk eenvoudig. In vier stappen ben je klaar. Bekijk de afbeelding hieronder welke stappen er genomen moeten worden en klik hier voor de spelregels en puntentelling. Voorspellingen zijn aan te passen tot het moment dat de ronde sluit en de eerste wedstrijd die speelronde begint.

Totaal aantal rondes: 2

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Wesley van Vliet 12
Silver Trophy Mike Smits 11
Bronze Trophy Paul Aarts 10
4 Ron Voogd 10
5 Johnny Keizer 6.5
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met KS Premier League Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Rens en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.