Lans Voetbal Poule

Lans ronde 4

Oke, zeg eerlijk. Wie van jullie heeft al drie pogingen gedaan om zijn kroon op Feyenoord te zetten? Kan het me niet voorstellen. En zeker ook niet deze ronde. Thuis tegen AZ. Het is maar goed dat de wedstrijd verplaatst is. Zou zomaar kunnen dat ze het ook nu niet gaan redden thuis. 

AZ speel lekker verfrissend en is een stap verder dan Feyenoord. Maar Feyenoord heeft natuurlijk een grote achterban en een stevig stadion. Dat kunnen ze in Alkmaar niet zeggen. Dat zou wel het verschil kunnen maken in de strijd om de 3de plek. Het is te hopen voor Feyenoord dat ze nog in de buurt komen van de 3de plek. Want ze staan nu al 4 punten achter op hun concurrenten. 

RKC - ADO is een leuke pot. RKC maakte afgelopen weekend een Barca achtige goal. Echt prachtig. Ze spelen ook leuk en hebben in de 1ste wedstrijd tegen VVV pech gehad. ADO staat nog op 0 punten. Het draait niet en in het bestuur is het ook chaos. Gaat nog moeilijk zat worden in Waalwijk. Ze kunnen het zich nu al niet veroorloven om zonder punten terug te komen naar Den Haag. Dus succes!

Ook Zwolle staat nog op 0 punten en moet tegen Promovendus Sparta die gedeeld koploper is. Wat een start van Sparta. Kunnen ze de lijn doortrekken naar Zwolle toe? Die hebben een trainer die zijn aanvoerder laf noemt. Kan geen goed teken zijn.

Vanwege Europese verplichtingen zijn er dus 3 wedstrijden verplaatst naar 23 september. Deze ronde zal dan pas worden afgesloten. 

Succes en veel plezier met deze ronde!

Sportieve groet,

Team Koning Sport

Speelronde afgelopen

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Lans Voetbal Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.