Lans Voetbal Poule


Welkom bij het TWEEDE seizoen van de Lans Voetbal Poule. Vorig seizoen was een groot succes en werd er fanatiek mee gedaan door onze medewerkers. Patrick Dekker werd gekroond als Koning van de Lans Poule. Hij won met 233,5 punten. 

Natuurlijk krijgen al onze medewerkers de kans om Patrick van zijn troon te stoten. Dat zal geen gemakkelijke opgave zijn omdat hij met een ruime voorsprong heeft gewonnen. Dus laten we met zoveel mogelijk medewerkers van Lans de strijd met elkaar aangaan. Dan wordt het weer een spannende, fanatieke en gezellige poule. 

Dit eredivisie seizoen gaan we dit bepalen binnen de Lans Voetbal Poule seizoen 2018/ 2019. De poule bestaat uit 1 bonusronde en 34 rondes vanaf de start van de eredivisie op vrijdag 2 augustus tot de laatste speelronde waarna de Koning of Koningin binnen de Lans Voetbal Poule bekend is!

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan tot 2 augustus als je niets wilt missen, via het formulier onder het Lans Logo hieronder! Speluitleg en de uitnodiging voor de eerste ronde volgen in de week van 26 juli. 

Totaal aantal rondes: 16

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Patrick Dekker 103
Silver Trophy Davy De Crom 103
Bronze Trophy Edwin Zweedijk 102
4 Bert Batenburg 99.5
5 Jeroen Demmers 99.5
6 Wim Sluimer 99
7 Jurian Poortvliet 97
8 Ricardo van der Zalm 96
9 Vincent van der Lans 95.5
10 Wilko Wisse 95.5
11 Joeri Hoogendoorn 94.5
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Lans Voetbal Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.