Sportclub Monster Poule

Ben je 18 jaar of ouder, en wil je kans maken om Koning of Koningin te worden in het voorspellen van wedstrijden binnen Sportclub Monster?? Geef je dan nu op voor de Sportclub Monster Poule en voorspel wedstrijden van o.a. Sportclub Monster (Dames) 1, Feyenoord / Ajax of PSV, maar ook Barcelona & Real Madrid! Voorspellen is super simpel via mobiel, desktop of tablet.

SCHRIJF JE NU IN!

Deelname bedraagt € 20 en komt ten goede van leuke prijzen en de vereniging. Misschien ga jij er wel vandoor met een compleet verzorgde voetbalreis naar Engeland! Inschrijven kan tot uiterlijk 22 september 14.00 via het formulier onder het Sportclub Monster logo onderaan deze pagina. Je ontvangt dan z.s.m. de uitnodiging voor het doorgeven van jouw voorspellingen.

De poule start bij de eerste competitiewedstrijd van Sportclub Monster 1 op 22 september & eindigt na de laatste wedstrijd van de Eredivisie. Komend seizoen zal er veel over de tussenstanden gesproken worden in de kantine, dus schrijf je snel in en speel mee voor een compleet verzorgde voetbalreis naar Engeland voor 2 personen & overige prijzen.

Ronde 1 en de bonusronde worden zsm verstuurd na je inschrijving. Ze moeten beide ingevuld worden en dat kan tot 22 september 14:30! Je kan de ronde alvast invullen en uiteraard nog wijzigen tot aan de start van de wedstrijden.

Totaal aantal rondes: 25

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Joost Scholtes 149
Silver Trophy Gerald Langenberg 145
Bronze Trophy Kevin van Heijningen 142
4 Jason Koot 139.5
5 Marvin Koot 139.5
6 Patrick Olsthoorn 136
7 Mike van de Ende 133.5
8 Albert van Kessel 129.5
9 Bryan Hogervorst 128.5
10 Ruud Zuijderwijk 126
11 Brian Dieke 126
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Sportclub Monster Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.