Wijhe '92 Poule

Welkom bij de Wijhe '92 VoetbalPoule!

In deze unieke poule die speciaal voor alle leden en supporters van Wijhe '92 is gemaakt, kan je verschillende interessante voetbal wedstrijden voorspellen.

Niet alleen de wedstrijden van ons 1e elftal komen aan bod. Ook andere spannende wedstrijden uit de regio zullen te voorspellen zijn. Daarnaast wordt elke ronde aangevuld met de beste wedstrijden uit het topvoetbal.

Denk jij echt een Koning(in) in het voorspellen van deze prachtige wedstrijden te zijn? Doe dan snel mee en nodig iedereen uit die Wijhe '92 een warm hart toedraagt! We spelen natuurlijk om prachtige prijzen! De winnaar zal gehuldigd worden en zijn/haar prijs op de Saampies avond ontvangen.

Deelnemen kost 10 euro. Je kunt de betaling voltooien via het onderstaande betaalverzoek. Nadat je betaald hebt, kun je je inschrijven via de link onderaan de pagina. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 2 oktober 18.00. Wees er dus snel bij! Betaalverzoek:  https://tikkie.me/pay/jpaabr4qpopg4dat36qo

Deze link is geldig t/m 2 oktober

Geef bij inschrijving je naam en email door.

De "Wijhe '92" voetbalpoule begint het weekend van 22 september, de competitie start van ons 1e elftal. Deelnemen is super simpel. Voorafgaande aan elke ronde ontvang je een unieke link via de mail om voorspellingen door te geven. Invullen kan via mobiel, tablet of desktop en dat met slechts één druk op de knop!

Totaal aantal rondes: 6

Leaderboard

Plaats Naam Score
Gold Trophy Richard Nijboer 31.5
Silver Trophy Hans van der Hoop 29.5
Bronze Trophy Tim Plagman 29.5
4 Henri Liefers 28.5
5 Laurens Spijkerman 28.5
6 Thomas Leber 28.5
7 Christian Kolk 27.5
8 Ricardo Heerink 27.5
9 Jasper Kok 26.5
10 Martin Elshof 26.5
11 Kay de Vries 26
Zie volledige leaderboard

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met Wijhe '92 Poule? Meld je hieronder direct aan bij  Max Kiekebosch en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.