WK Vrouwenvoetbal

Welkom bij de WK Vrouwenvoetbal Poule van Koning Sport. Deelname aan deze poule is gratis. Meedoen (18+) is echt super simpel. Vul onderaan deze pagina het contactformulier in en je krijgt binnen 10 minuten (zo niet, check SPAM) de eerste ronde ÉN de bonusronde toegestuurd! 

Lees verder voor speluitleg!

Het WK in Frankrijk start 15 juni. Met onze Oranje Leeuwinnen als favoriet, maar ook met tal van andere landen die gaan strijden voor een plek op het podium. Wie gaat er in deze poule koning of koningin worden, dat weten we pas na de finale op 7 juli in Lyon.

Hoe werkt het?

De Koning Sport WK poule 2019 bestaat uit 7 rondes van poulefase tot aan de finale. Deelnemen is super simpel. Voorafgaande aan elke ronde ontvangt elke deelnemer een voor hem of haar unieke link via de mail om voorspellingen door te geven. Invullen kan via mobiel, tablet of desktop en is slechts één druk op de knop!

1. Start voorspelling
2. Geef je voorspellingen door
3. Zet je kroon
4. Druk op opslaan

Spelregels 

Wij geloven niet in een koning die teveel regels stelt. De spelregels van Koning Sport zijn daarom super simpel.

• Iedere goed voorspelde wedstrijd is goed voor 1 punt
• Je bent verplicht om de Kroon op 1 wedstrijd per ronde in te zetten
• Iedere goed voorspelde wedstrijd met Kroon is goed voor 1,5 punt extra
• Iedere fout voorspelde wedstrijd met Kroon is goed voor -2 punten aftrek
• Zend je voorspelling voor de eindtijd in

Koning Sport wenst iedereen koninklijk veel plezier en succes in de strijd om de troon binnen zijn of haar bedrijf, familie of (vrienden)club! Vanaf 11 juni ontvang je de uitnodiging voor de eerste ronde in de mailbox. Aanmelden kan tot de start van het WK. 


Met sportieve groet,
Koning Sport


Tijdens het toernooi geeft de koning tips en achtergrond over het WK via zijn social media kanalen. Volg je de koning ook?

Totaal aantal rondes: 7

Ik wil ook meedoen!

Wil je ook meedoen met WK Vrouwenvoetbal? Meld je hieronder direct aan bij  Danny en krijg spoedig via mail toegang tot de poule.