Koning Sport referenties

Koning Sport verzorgt poule voor verschillende soorten bedrijven en (sport)verenigingen.

In een korte tijd zijn wij snel gegroeit naar de organisatie die wij nu zijn.

Nieuwsgierig wie je al voor zijn gegaan? Hieronder een aantal van onze klanten en lees waarom zij voor Koning Sport hebben gekozen.

FC 's-Gravenzande

Ooit begonnen in de kantine van FC ’s-Gravenzande waar voorspellingen via Excel werden bijgehouden en doorgevoerd. Het aantal deelnemers groeide alleen zo hard waardoor een geautomatiseerd systeem oplossing moest bieden. In samenwerking met Koning Sport organiseert FC ’s-Gravenzande deze poule alweer voor de 8ste e keer! Iedereen boven de 18 mag hier aan meedoen.

Meer dan 200 Deelnemers

Inmidddels doen er meer dan 200 deelnemers die wekelijks om de troon strijden. Wordt er een FC ‘s-Gravenzande gerelateerd doel gekoppeld aan de poule waar aan het eind van het jaar een schenking wordt gedaan.

Maandsponsoren en goed doel

Verder bieden we ruimte voor week en maandsponsoren. Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met een van de leden van de commissie commerciële zaken of een mail sturen naar sponsorzaken@fcsgravenzande.nl Doe mee en wordt de nieuwe Koning van FC ‘s-Gravenzande!

R. de Jonge - FC 's-Gravenzande

Hockeyvereniging DMHC Shinty

Heren 1 van Hockeyvereniging DMHC Shinty is gepromoveerd naar de 1e klasse. Een nieuwe uitdaging, op een niveau waar de club al lang niet op heeft geacteerd. Deze uitdaging gaan ze aan met alle Shinty-leden. Zo kan het vlaggenschip van de club worden aangemoedigd terwijl er nog een extra spanningselement bijkomt: het al dan niet voorspellen van de juiste uitslag.

Klassement: Gele én witte trui klassement
De competitie heeft 2 klassementen: het gele trui klassement en het witte trui klassement. Overeenkomstig de Tour de France dee senioren de gele trui te bemachtigen en de junioren(die meedoen na goedkeuring van een ouder) proberen het witte tricot veroveren.

Welke wedstrijden worden voorspeld?
De voorspellingen krijgen de deelnemers elke speelronde tijdens de competitie in hun mailbox. Per wedstrijd zijn er ook bonusvragen in te vullen zoals;
 • Wordt er meer dan 3 keer gescoord door Shinty?
 • Wordt er meer dan 3 keer gescoord door Myra?
 • Incasseerd Shinty een gele kaart deze wedstrijd?
 • Wordt er gescoord uit een strafcorner door Shinty?
 • Valt er een speler van Shinty geblesseerd uit?

Na iedere wedstrijd volgt automatisch een e-mail met de bijgewerkte stand op het "leaderboard” en wordt ook de dagwinaar bekend gemaakt.

Prijzen
Er zijn schitterende prijzen te winnen ter beschikking gesteld door sponsoren zoals
 • Een geheel verzorgd diner voor 2
 • Een sloepentocht op de Vecht voor 6 personen
 • Een hockeystick naar keuze

Hoofdtrainer - DMHC Shinty

FCU FANS - FC Utrecht

FCU Fans is de supportersorganisatie van FC Utrecht en organiseert voor de leden een voorspellingcompetitie waarbij het beheer van volledig in handen van FCU Fans is. Dit om ook eigen teksten, afbeeldingen en video’s toe te voegen.

Welke wedstrijden worden voorspeld?
Deelnemers voorspellen of FC Utrecht wint/verliest/gelijkspeelt en daarnaast worden er per wedstrijd vragen opgesteld als:
 • Scoort FC Utrecht in de eerste en/of tweede helft
 • Scoort Kerk in een bepaalde wedstrijd
 • Start een bepaalde speler in de basis
Klassement
Deelname voor de Fans is gratis. Per periode en aan het einde van het seizoen zijn leuke prijzen te verdienen. Zoals een tegoedbonnen, sjaal en een wedstrijdshirt. Deelname is alleen mogelijk voor donateurs/leden van True Support.

Robin Jansen - FCUfans.nl

CTV Zeeland

is een regionale televisiezender voor de provincie Zeeland. De zender zendt 24 uur per dag regionaal nieuws, sport en magazines. 1 van deze programma’s is CTV Voetbal. Met een bereik van 30.000 kijkers per aflevering hét programma op het gebeur van amateurvoetbal in de regio Zeeland.

Om ruchtbaarheid te geven aan de poule verschijnt er een promo op de (online) kanalen. Daarin een uitleg over het spel, hoe aan te melden etc. De eerste 2 speeldagen willen we gebruiken als proefronde zodat als je pas later deel gaat nemen, je toch nog kans hebt op een goede eindklassering.

Wekelijks worden door kijkers en vaste tafelgasten een tiental wedstrijden voorspelt. Iedere uitzending is de weekwinnaar te zien die een leuke weekprijs wint. Aan het einde van iedere maand ook de maandwinnaar + een tussenstand van het klassement. De maandwinnaar wint ook een prijs. Net zoals dat het geval is bij de jaarwinnaar.

Ton Beije - Hoofdredacteur

Meedoen als bedrijf of (sport)vereniging?

Met je bedrijf of vereniging meedoen is geen enkel probleem! Koning Sport zorgt ervoor dat meerdere teams mee kunnen doen met elk hun eigen poules en ronden.

Als bedrijf of vereniging kunt u een abonnement nemen per seizoen en dat met onbeperkt aantal gebruikers, poules en ronden. Gegarandeerd speelplezier!

MEER INFORMATIE VOOR (SPORT)VERENIGINGEN

Koning Sport is inzetbaar voor bijna alle sporten!

En nog veel meer! Alle teamsporten kan je in poule zetten!