Voetbalpoule organiseren

Een voetbalpoule organiseren of poules maken met een andere sport, maar geen zin in tijdrovende administratie en alle vrijheid in de keuze van wedstrijden van je eigen voetbalclub of team, wedstrijden uit de regio en/of dit wilt combineren met (inter)nationale topwedstrijden? 

Eenvoudig een poule maken en beheren

Koning Sport is ontwikkeld vanuit de ervaring dat het organiseren en maken van poule op een leuke manier mensen met elkaar verbinding laat maken binnen voetbalverenigingen en bedrijven en dit het saamhorigheidsgevoel bevordert. Het organiseren en beheren van een voetbalpoule met behulp van Koning Sport is super simpel en poules zijn naar eigen smaak in te richten.

Voorbeeld; Voetbalpoule met verschillende niveaus en competities 

Zaterdag 12:00

FC Twente - Feyenoord

Zaterdag 14:30

AFC 2 - FC 's-Gravenzande 2

Zondag 14:00   

Arsenal - Everton

 Je kan ook een poule maken waarbij je de deelnemers buiten voetbalwedstrijden andere sporten laat voorspellen zoals Hockey, Tennis, Darts, Pool, Handbal, Waterpolo, Basketball, Rugby of welke sport dan ook!

Koning Sport Platform

Als Poule organisator kan je inloggen via het Koning Sport Platform. Het aantal rondes, wedstrijden, deelnemers en soorten sporten zijn volledig naar eigen wens te bepalen. Stel je voor Danny organiseert een poule. In 3 eenvoudige stappen beheert hij de poule.

  1. Maak een ronde aan
  2. Vul de te voorspellen wedstrijden in 
  3. Vul de uitslag in

Voetbalpoule organiseren maken

Koninklijke omgeving voor deelnemers

Per speelronde ontvangt elke deelnemer een voor hem of haar unieke link om voorspellingen in te vullen. Deze worden in een super fitte omgeving gepresenteerd en zijn zowel bereikbaar via mobiel, tablet als desktop waardoor het voorspellen van voetbalwedstrijden slechts een druk of klik op de knop is! 

De Kroon

Vervolgens kunnen de voorspellingen worden bevestigd of aangepast in het totaaloverzicht en is het tijd voor om De Kroon in te zetten. 

  • Voorspel je de wedstrijd met Kroon goed, dan verdien je 1,5 punt extra
  • Voorspel je de wedstrijd met Kroon fout, dan verlies je 2 punten

Voorspellingen   Voetbalpoule nl voorspellingen maken

Online voetbalpoule; Mobiel, PC en Tablet

Koning Sport is beschikbaar op de PC, gewoon in je browser. Maar deelnemers kunnen ook onderweg via smartphone of tablet voorspellingen super snel invullen.

Online Voetbalpoule organiseren maken

Geen ellendige administratie meer

Koning Sport neemt geautomatiseerd de administratie van jouw voetbalpoule uit handen terwijl je zelf de wedstrijden kan bepalen. Bovendien kunnen deelnemers altijd voorspellingen invullen, speelrondes terugkijken en uitslagen en tussenstanden inzien binnen het Koning Sport Platform. 

Een voetbalpoule organiseren

Koning Sport is zelf geen organisator van poules, deelt in beginsel geen prijzen uit en er kan niet gegokt worden. Wil je zelf een voetbalpoule aanmaken en volledige vrijheid hebben in de te kiezen sporten en jouw deelnemers op een leuke manier met elkaar je bedrijf of club verbinden? Neem contact op voor de mogelijkheden of een demo. 

 

Start vandaag gratis demo