Liefhebber van voetbalvoorspellingen?

Het organiseren en voorspellen van voetbalwedstrijden is hartstikke leuk en aantoonbaar verbindend, maar helaas veelal tijdrovend. Online oplossingen zijn vaak gericht op de bekende clubs en sporten, maar wat nou als je deelnemers voetbalwedstrijden wilt laten voorspellen van je eigen club en teams uit de regio.

De kracht van verbinden

Koning Sport is ontwikkeld vanuit de ervaring dat het voorspellen van wedstrijden en het organiseren van een poule op een leuke manier mensen met elkaar verbinding laat maken  binnen voetbalverenigingen en bedrijven en dit het saamhorigheidsgevoel bevordert.

Eenvoudig wedstrijden voorspellen

Het organiseren en beheren van een voetbalpoule alsmede het invullen van de voorspellingen met behulp van Koning Sport is super simpel. Poules zijn naar eigen smaak in te richten en de spelregels koninklijk eenvoudig. Een leuk extra spelelement is de kroon. Zetten deelnemers hun kroon op de juiste wedstrijd? Dan ontvangen ze extra punten voor deze voorspelling.

Je kan ook een poule maken waarbij je de deelnemers buiten voetbalwedstrijden andere sporten laat voorspellen zoals Hockey, Tennis, Darts, Handbal, Waterpolo, Basketball, Rugby of welke sport dan ook!

De Koning is Mobiel te bereiken

Koning Sport is beschikbaar op de PC, gewoon in je browser. Maar deelnemers kunnen ook onderweg via smartphone of tablet voorspellingen super snel invullen.

Voetbalvoorspellingen online maken

Eenvoudig beheer van voorspellingen

Koning Sport neemt volledig geautomatiseerd de administratie van jouw voetbalpoule en voospellingen uit handen. Bovendien kunnen deelnemers altijd voorspellingen invullen, speelrondes terugkijken en uitslagen en tussenstanden inzien binnen het Koning Sport Platform. 

Probeer Nu 14 Dagen Gratis

* Koning Sport is als platform zelf geen organisator van poules, geen kansspelaanbieder. Koning Sport vraagt aan haar afnemer (organisator) een licentievergoeding per poule voor het gebruik van het platform.