CONTACT MET DE  KONING

Hoe kunnen we je helpen?

Interesse in een samenwerking met Koning Sport of vragen rond het starten van jouw unieke poule? Laat het de Koning weten en hij neemt binnen 24 uur contact met je op.


Veelgestelde vragen
Neem contact op met De Koning als je nog vragen hebt.
Hoe kan ik een sportpoule organiseren?​

Met Koning Sport kan je eenvoudig jouw eigen sportpoule maken en beheren. Bekijk de Poule-organiseren pagina voor meer informatie!

Binnen een paar minuten! Na aanmelden kan je het logo toevoegen aan de sportpoule en ontvang je van ons een unieke link die je kan delen met jouw deelnemers.

Ja zeker, de poule wordt veelal afgenomen door bedrijven om verbinding en betrokkenheid bij het bedrijf/ merk of sporttoernooien te vergroten, dus deelnemers wordt geen bijdrage gevraagd.

Ja, we kunnen op aanvraag de poule als whitelabel product aanbieden. De reguliere poules vinden plaats door het aanmaken van een account op Koning Sport. Deze kunnen we indien gewenst ook helemaal aanpassen aan jouw huisstijl.


Uiteraard afhankelijk van hoe intensief je de poule ook promoot aan jouw collega’s, maar bij bijv. met een EK Poule en WK Poule zou 80 – 90% van het personeelsbestand mee moeten kunnen doen, uiteraard ook afhankelijk hoe enthousiast collega’s worden gemaakt deel te nemen aan de poule 😊

In de EK-kwalificatie is Nederland is ingedeeld in Groep B samen met Frankrijk, Ierland, Griekenland en Gibraltar. Bekijk de EK Kwalificatie Schema pagina voor alle informatie rondom de deelnemende landen van de EK 2024 kwalificatie. Alle wedstrijden van de kwalificatie voor het EK 2024 begint in maart 2023 en zal doorgaan tot 21 november 2023. Er zullen twee landen per poule doorgaan!


De Koning bewaakt zijn fort intensief en hanteert daarbij een aantal principes;

– Data wordt niet gedeeld met derde partijen.

– Deelnemers kunnen hun instellingen wijzigen en zichzelf verwijderen.

– Er worden door de Koning geen advertenties getoond


Op dit moment biedt de Koning onder andere een F1 PouleEK PouleWK Poule, Eredivisie Poule Tour de France Poule aan. Op aanvraag ontwikkelt de Koning ook een unieke poule voor jouw favoriete club of sport.


Ja zowel op desktop, tablet als mobiel kan Koning Sport poules gespeeld worden. Er is ook een Koning Sport app voor sportpoules! 


Dat kan zeker, door aparte subleagues aan te maken voor  verschillende locaties, afdelingen of klanten.


Ook zij spelen een poule via Koning Sport: