Over Koning Sport

Over Ons

Begin van het Koninkrijk

 

Begonnen vanuit de sportkantine om omslachtige administratie rond poulebeheer te automatiseren, verzorgt Koning Sport inmiddels poules voor tal van bedrijven en business(clubs). Zo hopen we bij te dragen aan het verbinden van mensen op een leuke en interactieve manier.  Dit doen we o.a. door middel van een EK Poule, F1 Poule, maar ook events als de Olympische Spelen.   

Het Koning Sport team:


Rens de Jonge, Koning Marketing

Op het online speelveld voelt Rens zich thuis. Wil de Koning verre landen veroveren of een boodschap onder het volk brengen, adviseert Rens de Koning hierin. Om af en toe even aan de Koning te ontsnappen speelt Rens Padel, pakt hij zijn gitaar en is regelmatig bij de plaatselijke voetbalclub te vinden.   


Danny Koning, Koning Poule

Poule-fanaat van het eerste uur. Volgt tal van sporten op de voet en weet alles over hoe een poule tot een succes te brengen. Hij heeft het ook vaak bij juiste eind in zijn voorspellingen en doet daarmee zijn achternaam eer aan. Als lid van de KNRM tevens jouw reddingsboei voor al je poule gerelateerde vragen.


Carlos Klop, ICT Koning

Een sportieve IT’er? Die zijn er zeker. Van jongs af aan sleutelend aan computers, ook te bewonderen op het voetbalveld. Naast online surfen, is Carlos regelmatig op de surfvereniging te vinden en gaat zowel op de woeste zee als binnen IT, geen uitdaging uit de weg. 


Mees Hoogenboom, Koning Support

Binnen Koning Sport hebben we een geheime troef in huis om jouw sportpoule-ervaring naar ongekende hoogten te tillen. Met zijn passie voor sport en zijn oog voor detail, zorgt hij ervoor dat jouw avontuur met Koning Sport vlekkeloos verloopt, vanaf het eerste fluitsignaal tot de laatste overwinningsdans!


Wat maakt Koning Sport uniek?

Poules in Excel, niet goed werkende gratis online oplossingen, zelf sleutelen aan een oplossing, of poule platformen die jouw bedrijfsdata doorverkopen aan gokbedrijven. Dit kan en moet anders.;


  • Jouw bedrijfsdata veilig + advertentievrij
  • Geen omkijken naar beheer
  • Ook mogelijkheden voor een op maat gemaakte poule


Oplossingen

Koning Sport neemt  volledig geautomatiseerd de administratie uit handen en verzorgt het berekenen en bekendmaken van klassementen.

Koning Sport wil verbinden, ontlasten, interesseren en enthousiasmeren o.a. door;

  • mensen in of tussen verschillende sociale kringen met elkaar te verbinden middels sport
  • betrokkenheid creëren bij o.a. vereniging of bedrijf
  • meer aandacht en interesse genereren voor (breedte)sport
  • meer betrokkenheid creëren bij regionale clubs en sportwedstrijden
  • het beheer van een poule te automatiseren
  • deelname en beheer eenvoudig, snel en leuk te houden


De kracht van verbinden

Wil je zelf een poule aanmaken en volledige vrijheid hebben in de te kiezen sporten en jouw deelnemers op een leuke manier met elkaar, je bedrijf of club verbinden? Neem contact op via info@koningsport.nl voor meer informatie of start direct.

* Koning Sport handelt in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Door Koning Sport te gebruiken verplichten alle organisatoren en deelnemers zich ertoe hetzelfde te doen en geen misbruik te maken van het platform.

Koning Sport

Havenstraat 55

2681 LC Monster (Westland)

Nederland

info@koningsport.nl

+31 70 221 0790, bellen alleen op afspraak

KVK-nummer: 68894430

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten