Eenvoudig Poules organiseren

Een poule organiseren, maar geen zin in tijdrovende administratie en alle vrijheid in de keuze van wedstrijden, sporten en niveaus? Koning Sport helpt je dit eenvoudig en snel te maken in een topfitte omgeving voor zowel organisatoren als deelnemers.

Kies je eigen club, profs of combineer 

Koning Sport is Koning van iedereen en biedt een uniek online Platform voor alle sportliefhebbers waarbij je op basis van jouw kennis je voorspellingen van wedstrijden van je eigen club kan combineren met wedstrijden van de profs. Maak een mix van bijv. Voetbal, Tennis, Darts, Handbal, Waterpolo, Basketball en Rugby of kies je favoriete sport.


Vb1; Mix van sporten en niveaus

Zaterdag 12:00

AFC 2 - 's-Gravenzande 2

Zaterdag 15:00

Rotterdam - Kampong

Zaterdag 22:00

R. Verhoeven - I. Lazaar

Zondag 16:00        

Arsenal - Everton

 

Vb2. Alleen Prof. tenniswedstrijden;

Zaterdag 12:00

S. Williams - Bertens

Zaterdag 15:00

Nadal - Zverev


Koning Sport Platform

Als Poule organisator kan je inloggen via het Koning Sport Platform. Het aantal rondes, wedstrijden, deelnemers en soorten sporten zijn volledig naar eigen wens te bepalen. Stel je voor Danny organiseert een poule. In 3 eenvoudige stappen beheert hij de poule.

  1. Maak een ronde aan
  2. Vul de te voorspellen wedstrijden in 
  3. Vul de uitslag in


Koninklijke omgeving voor deelnemers

Per speelronde ontvangt elke deelnemer een voor hem of haar unieke link om voorspellingen in te vullen. Deze worden in een super fitte omgeving gepresenteerd en zijn zowel bereikbaar via mobiel, tablet als desktop waardoor het invullen slechts een druk of klik op de knop is! 

De Kroon

Vervolgens kunnen de voorspellingen worden bevestigd of aangepast in het totaaloverzicht en is het tijd voor om De Kroon in te zetten. 

  • Ieder goed voorspelde wedstrijd met kroon is goed voor je 1,5 punt extra
  • Ieder fout voorspelde wedstrijd met kroon is goed voor -2 punten aftrek

Voorspellingen   Kroon voorspellingen


Koninklijk eenvoudige administratie voor poules

Als de uitslagen bekend en ingevoerd zijn berekent Koning Sport de score per deelnemer automatisch. Het leaderbord / ranglijst en weekwinnaars wordt ook volledig automatisch bekendgemaakt aan het deelnemersveld.

poule overzicht koning sport

Geen uren omslachtige administratie meer in Excel, maar een snelle en leuke manier om je eigen poules te organiseren en blijven organiseren.